Spacer Spacer Spacer
  Video digitalizálás Audio digitalizálás Kép digitalizálás Áraink Kapcsolat
DigiViking
Spacer
  A régi családi videók, elveszettnek hitt felvételek, új formában élhetnek tovább! Segítségünkkel a régi emlékek megfiatalodnak!   Szerezzen örömet régi képeivel másoknak, mi gondoskodunk hogy jó minőségben akár e-mailen keresztül is továbbküldhesse!   Féltve őrzött, kazettás felvételeit digitális formában új életre keltjük! MP3 lejátszójával akár mindennap magával is viheti!  
SpacerSpacer
Spacer
  Általános Feltételek és információk szolgáltatásunkról – DigiViking digitalizálás

Az Általános Feltételek célja a digitalizáló szolgáltatáshoz kapcsolódó jogok, kötelességek és egyéb tudnivalók tisztázása. A szolgáltatás igénybevételével az alábbi alapelveket Megrendelő elfogadja.

1. Felek, általános fogalmak

Szolgáltató: Jaws Creative Kft. 1027 Bp. Varsányi Irén u. 14-16. (székhely)
Megrendelő: szolgáltatást igénybevevő az adatlapon feltüntetett személy
Adathordozó: az audió, videó, vagy kép tárolására alkalmas eszköz, például VHS videó kazetta, miniDV kazetta, magnókazetta (compact cassette), papírkép, dia, negatív, CD lemez, DVD lemez.
Tartalom: az adathordozókon tárolt videó, audió, képanyag.

2. Adathordozó állapota, minősége, munkavállalás feltételei

A digitalizálás céljából átadott adathordózok, esetleges működésképtelenségért, valamint a digitalizálás során felmerülő esetleges problémákért (leadott anyag öregsége, elhasználtsága) Szolgáltatót nem terheli felelősség.
Szolgáltató mindent elkövet az átvett adathordozó és tartalom állapotának és minőségének megőrzéséért, valamint a digitalizált anyag minőségének magas szinten tartásáért, figyelembe véve az új adathordozó kapacitását, valamint az általános felhasználási szokásokat.


3. Adathordozón található tartalom

Az adathordozókon átadatott anyagok tartalmáért Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal, azokért minden felelősség Megrendelőt terheli. Szolgáltató kijelenti, hogy a digitalizálási eljárás során a tartalmakat bizalmasan kezeli, harmadik személynek nem adja át, nem használja fel saját célokra. A tartalmakat csak a digitalizálási folyamat megfelelő elvégzéshez szükségesen (eredmény ellenőrzés, vágás) tekinti, hallgatja meg.

4. Adatok tárolása

Szolgáltató kijelenti, hogy az elkészült digitális anyag átadása után szolgáltatás teljesítése miatt esetlegesen saját eszközein elhelyezett tartalmak törlésre kerülnek, azokat semmilyen körülmények között nem őrzi. Ebből fakadóan ugyanannak a tartalomnak az újbóli digitalizálására csak új megrendelési folyamat esetén lehetséges.

5. Átadás/átvétel, postaköltség

A szolgáltatások igénybevételéhez személyes és postai utat biztosítunk. A személyes módnál mindenképpen szükséges telefonon időpontot egyeztetni (a 06-70-984-1302-es, vagy a 06-70-984-1303-as telefonszámokon). Címeink (személyes): 1116 Budapest, Fehérvári út 108-112. (Nádor Udvar Irodaház) I/139. (postai) 1027 Budapest Varsányi I. u. 14-16.(a címzett a Jaws Creative Kft.).
A szolgáltatások árai nem tartalmazzák a posta költséget, így a postai úton történő átvétel esetében a szolgáltatás díját és a postaköltséget együttesen kell megtéríteni az átvételkor Megrendelőnek.

6. Egyéb

A weboldalon szereplő információk és árak tájékoztató jellegűek.
Szolgáltató által közölt díjak bruttó árak, minden esetben tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFA).


Spacer
Spacer Spacer Spacer Spacer Spacer
Spacer #háztólházig

A járványügyi helyzetre való tekintettel, háztól-házig szolgáltatással szeretnénk megrendelőink segítségére lenni. Amennyiben a digitalizálási díj meghaladja a 10.000 Ft-ot, az átvétel és kiszállítás ingyenes.

A szolgáltatás jelenleg Budapest I., II., III., V., VI., VII., XI., XII, XIII., XXII. kerületeiben érhető el – egyéb esetben kérjük telefonon érdeklődjön.

Kapcsolatba kerülhet velünk telefonos elérhetőségeinken, vagy ezen az oldalon.

2020.05.05.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
 
Spacer
Spacer
Spacer Spacer a subsidiary of Spacer
Kezdőlap | Video digitalizálás | Audio digitalizálás | Kép digitalizálás | Áraink | Kapcsolat | Általános feltételek Jaws Creative Kft.
© DigiViking 2011-2022. Minden jog fenntartva. Spacer
Spacer